BRAZILSKÝ KERATIN COCOCHOCO

06.04.2015 11:05

 

COCOCHOCO Brazilský keratin je inovativní proces ošetření vlasů, který:

hluboce regeneruje,vyhlazuje a chrání vlasy před nepříznivými vlivy, jako jsou UV záření, slaná mořská voda, mráz, vítr a chlorovaná voda.
Vlasy ihned po aplikaci brazilského keratinu získají vitalitu, zářivý vzhled, dojde k jejich zpevnění a hlavně hloubkovému obnovení na dobu 3-4 měsíců!
 

COCOCHOCO Brazilský keratin obsahuje přírodní keratin, minerály mrtvého moře, výtažky z rostlin a regenerační oleje. Neobsahuje škodlivé látky, kyselinu thioglykolovou, ani formaldehyd. Všechny výrobky COCOCHOCO splňují požadavky EU ohledně zdravotní nezávadnosti!

 
Keratin je čistě přírodní látka, protein, který je základním stavebním prvkem lidských vlasů, kůže a nehtů.
Získává se hydrolyzací ovčí vlny.
 
Výtažky z rýžových otrub, zeleného čaje, červené řepy, vilínu,
měsíčku lékařského, heřmánku,
z červených mořských řas,
sůl z Mrtvého moře, šťávu z listů aloe vera
  
Regenerační oleje: meruňkový, jojobový, pupalkový, brutnákový, bambucké máslo, olej seabuckthorn bobulí
 

Díky brazilskému keratinu můžete docílit obnovení vitality vlasů a zpevnění jak vnější, tak i vnitřní struktury vlasů. Poškozené vlasy mají nedostatek přirozeného keratinu, a tak během aplikace pronikají  molekuly brazilského keratinu do problémových částí, vyplňují je a nahrazují keratin přirozený. Tak brazilský keratin rekonstruuje vnitřní narušenou strukturu vlasu, posiluje a zaceluje kutikulu.

 
Ošetření brazilským keratinem je vhodné pro všechny typy a druhy vlasů, ocení ho zejména majitelé:
-poškozených vlasů (trvalou, melíry, odbarvením, žehlením, kulmováním …)
-kudrnatých, střapatých, krepatých a neposlušných vlasů
-suchých vlasů bez lesku
 
COCOCHOCO Professional Brazilský Keratin prémiové edice GOLD je moderní proces na ošetření vlasů. Edice s obsahem tekoucího 24 karátového zlata dodá Vašim vlasům maximální ochranu před vlhkem, teplem, slanou vodou, deštěm, mrazem. Díky jedinečnému složení zabraňuje elektrizování vlasů. Usnadňuje rozčesávání, styling, zkracuje čas fenování až o 60%, odstraňuje krepatění. Opravdu vynikající účinky, až jednou zkusíte, nikdy nebude chtít nic jiného!